Over ons

Jasmijn bloemen bestaat al sinds 1984 en is gevestigd in winkelcentrum Soest-Zuid. Hans Scholten rijdt dagelijks naar de veiling om verse bloemen op de klok in te kopen. Zo kan er direct op de wens van de klant worden ingespeeld.

Jasmijn staat bekend om haar kwaliteit, versheid en verscheidenheid. Het draait bij ons om mooie en betaalbare bloemen waar onze gediplomeerde bindsters een mooi boeket of leuk arrangement van maken.

Duurzaamheid gaat steeds meer een belangrijke rol in het leven spelen. Een groot gedeelte van onze bloemen is duurzaam en Fair Trade geteeld.

Onze bloembindsters zijn gespecialiseerd in het maken van mooie boeketten en arrangementen.

Wij hebben plaats voor een BBL/BOL leerling Flower & Design. Ben jij minimaal 17 jaar, wil je alles van het vak leren en lijkt het je leuk met de mooiste bloemen te werken? Stuur een email naar: mirjam@scholtensoest.nl

Altijd de laatste trends

Ieder half jaar bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de noviteiten in de bloemenbranche. Wij verkopen o.a. de merken  Fidrio, Quint Living, Home Society, Peri, DK, Jodeco en Ambiente.

Commissie handel

Hans Scholten koopt dagelijks voor verschillende bloemisten op de klok in. Hij rijdt in alle vroegte naar veiling Plantion om zelf op de klok in te kopen. Zo kunnen we direct inspelen op uw wensen. Voor commissiehandel kunt u Hans benaderen via, hans@scholtenbloemen.nl