In de winkel hebben wij tegen de verspreiding van Covid-19 verschillende aanpassingen gedaan. Volgt u a.u.b. onze looproute, desinfecteer uw handen bij binnenkomst en respecteer de afstand die wij hebben gemaakt. Wij dragen mondkapjes en zijn heel blij als u dit ook wilt doen.

WORKSHOPS: We organiseren regelmatig workshops in ons atelier bij Scholten Bloemen. Op die manier delen we onze passie voor bloemen en leren we jou een aantal technieken om zelf mooie creaties te maken. Wil je samen met je vriendinnen een besloten workshop volgen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Mail dan even naar atelierscholten@gmail.com en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en beschikbare data. In verband met Covid-19 zullen er voorlopig geen workshops worden gegeven, maar houdt u de site in de gaten.

 

Voorbeeld

Krans in eivorm

In deze Paas-workshop binden we een krans in ei-vorm versierd met Paasdecoratie.
De workshop vindt plaats in het atelier van Scholten Bloemen, Middelwijkstraat 28 te Soest.
U hoeft niets mee te nemen, voor alle materialen wordt gezorgd.
Koffie/thee en wat lekkers zijn inbegrepen.

Deze workshop is al geweest, maar we laten graag zien wat voor soort workshops we geven en welke workshops je in besloten groep kan boeken.

Voorbeeld

Workshop handgebonden krans

Deze workshop heeft in december plaatsgevonden. Een handgebonden krans met verschillende soorten groen met decoratie. Houd de site in de gaten voor nieuwe data.

Deze workshop is al geweest, maar we laten graag zien wat voor soort workshops we geven en welke workshops je in besloten groep kan boeken.